Ηγεσία- Εξουσία- Γυναίκα
Στο πλαίσιο των προσπαθειών ενίσχυσης ενός νέου τρόπου σκέψης και δράσης με άξονα την ενεργή συνεργασία και τη συμμετοχικότητα, το RepowerGreece μαζί με το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργάνωσε μία “διαφορετική” συζήτηση για την ανάγκη μίας τολμηρής  ηγεσίας η οποία να μπορεί να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει προς τη σύνθεση των απαιτούμενων λύσεων και τη διαμόρφωση ρεαλιστικών προοπτικών.
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος και η Γενική Γραμματέας Ισότητας Βάσω Κόλλια, ενώ η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Βενετία Κουσία μέσα από την κεντρική της ομιλία έθεσε τους βασικούς προβληματισμούς γύρω από τις προκλήσεις της εποχής μας την έννοια της ηγεσίας και τον σύγχρονο και πολυδιάστατο ρόλο που είναι απαραίτητο  να διαδραματίσουν οι γυναίκες.
     
Στη συνέχεια κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και θεσμικού περιβάλλοντος είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν σκέψεις και να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από ένα διαφορετικό μοντέλο συζήτησης όπου 10 συντονιστές είχαν 20 λεπτά να αναλύσουν μαζί με την ομάδα τους έναν συγκεκριμένο προβληματισμό που τους είχε δοθεί.
 
Διαβάστε τα αναλυτικά συμπεράσματα της εκδήλωσης/συζήτησης εδώ:
 
http://repowergreece.com/files/1418724518.pdf
 
Repower Βουλευτής
Repower Greece @Γιατί η φτώχεια? Αφιέρωμα της EΡΤ
Repower Greece @Stin Praxi - SKAI
See for yourself - Feel for yourself
Alex: A story about Greece's intl' image crisis
Be Remarkable
12
ΔΕΚ
2015
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
© 2011 ΙΠΕΔΙΣ. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος. Η αποστολή, ανάρτηση υλικού και χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη αποδοχή των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ.