Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/repowerg/public_html/bithive/inc/dbconn.php on line 24

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/repowerg/public_html/bithive/inc/dbconn.php on line 36
Foodrinco
Βασιζόμενοι στο αυξανόμενο διεθνές ενδιαφέρον για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής στην υγεία, και εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές καιρικές και εδαφολογικές συνθήκες της χώρας, η FOODRINCO προσφέρει στον κόσμο μια ποικιλία από ελληνικά κρασιά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η σημαντική της εμπειρία στον κλάδο και η άμεση συμμετοχή της στην παραγωγή των προϊόντων της, δίνουν σ την εταιρεία ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ταυτόχρονα ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης ως εκπρόσωπος τόσο των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και των προϊόντων.
 
Ισχυρά Θεμέλια
 
Η εταιρεία ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε ιδρύθηκε το 1988 και είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και ποτών πάνω από εξήντα χρόνια διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στο επιχειρείν της εγχώριας αγοράς. Στην Ελλάδα, η FOODRINCO προμηθεύει το λιανεμπόριο, το χονδρεμπόριο και τον τομέα HO.RE.CA έχοντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει εμφιαλωμένα νερά, τοπικά κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά, μπύρες και αναψυκτικά. Η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για τις νεόκτιστες εγκαταστάσεις αποθήκευσης έκτασης 7.000 τ.μ. και για το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας υπεύθυνο για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της εταιρείας.
 
Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί παγκοσμίως ως ένας ισχυρός διανομέας ελληνικών εκλεκτών προϊόντων - και για να επιτευχθεί αυτό δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που δεν είναι μόνο ελληνικά, αλλά και τοπικά.
 
Ώρα για Ανάπτυξη
 
Μετά από είκοσι χρόνια δραστηριότητας στην εγχώρια αγορά, η διεύθυνση της  FOODRINCO αποφάσισε ότι ήταν καιρός να επεκτείνει τη δράση της εκτός των συνόρων. Με ισχυρή πίστη στην απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της χώρας, η εταιρεία ξεκίνησε τις διεθνείς δραστηριότητές τις το 2011. Προσφέροντας σήμερα μια επιλεγμένη σειρά από κρασιά του Κτήματος Χρυσοχόου, του Κτήματος Παλυβού, του Κτήματος LIMNOS ORGANIC WINES, μαζί με μια ποικιλία έξτρα παρθένου ελαιόλαδου με το εμπορικό σήμα της εταιρείας «Harmonia», η FOODRINCO στοχεύει να καθιερωθεί ως παγκόσμιος διανομέας εκλεκτών ελληνικών προϊόντων.
 
Μια Γεύση από Ελλάδα
 
Η FOODRINCO θεωρεί τον εαυτό της πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας. Καταφέρνει να παράγει εκλεκτό ελαιόλαδο που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του, διαθέτει ανώτερη γεύση και πολύ χαμηλή οξύτητα έχοντας χρησιμοποιήσει ελιές διαλεγμένες με το χέρι που επεξεργάζονται μέσω ψυχρής έκθλιψης μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή. Δεδομένου ότι η FOODRINCO συμμετέχει σε κάθε πτυχή της παραγωγής-από την καλλιέργεια και την επεξεργασία μέχρι τη συσκευασία και τη διανομή, μπορεί να εγγυηθεί την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.
 
Πού οφείλει την επιτυχία της
 
Η FOODRINCO αντλεί οφέλη από τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση της αγοράς του Ομίλου Βυτόγιαννη και τα συνδυάζει με τον ενθουσιασμό και το επιχειρηματικό πνεύμα της ομάδας της. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της, το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών της και την επιμονή της για την οικοδόμηση μακροπρόθεσμων συνεργασιών που βασίζονται στην ακεραιότητα, την αξιοπιστία και τον σεβασμό.
 
The Innovative Edge
 
Η FOODRINCO στοχεύει να καθιερωθεί ως ένας παγκόσμιος διανομέας εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας για τις διεθνείς αγορές αποτελείται από προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα για την ανώτερη ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Τα περισσότερα μάλιστα είναι χαρακτηρισμένα ΠΟΠ, ΠΓΕ ή Ο.Π.Α.Π. αναφέροντας την ακριβή προέλευσή τους και τις μοναδικές περιβαλλοντικές συνθήκες παραγωγής τους.
 
Προκλήσεις
 
Όπως πολλές ελληνικές εταιρείες, η FOODRINCO έχει αισθανθεί τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα μέσα από την πτώση του όγκου των πωλήσεων. Για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά της και να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική, η εταιρεία έχει εφαρμόσει πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και έχει επενδύσει σημαντικά σε εξελιγμένα συστήματα λογισμικού για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης, παραγωγής και logistics.
 
Στόχοι για το 2013
 
Η FOODRINCO έχει ως βασικό στόχο της να διατηρήσει -τουλάχιστον-τις πωλήσεις του περασμένου έτους και να επεκτείνει τις διεθνείς δραστηριότητές της μέσω της σύναψης συμφωνιών με δύο νέους διανομείς στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
H FOODRINCO είναι ενεργή στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Κίνα και εργάζεται επίσης για επέκταση στην Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής