Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/repowerg/public_html/bithive/inc/dbconn.php on line 24

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/repowerg/public_html/bithive/inc/dbconn.php on line 36
Of Dreams and Knowledge
Η OF DREAMS AND KNOWLEDGE ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαμμάση και την Μπάρμπαρα Ρουσάκη τον Νοέμβριο του 2013 με ένα ξεχωριστό όραμα: “Την δημιουργία της πρώτης βιολογικής αφρόκρεμας αγουρελαίου στην Ελλάδα”. Πηγή έμπνευσής μας ο επαναπροσδιορισμός του Ελληνικού αγουρελαίου και η αναβάθμισή του διεθνώς με στόχο την αλλαγή τρόπου αντίληψης και λειτουργίας του κλάδου σε συλλογικό επίπεδο. Η αποστολή της OF DREAMS AND KNOWLEDGE είναι να δημιουργεί «προϊόντα ορόσημα» για την υγεία και τη διατροφή του ανθρώπου. Προϊόντα αγνά που μας προσφέρει η πλούσια και μοναδική Ελληνική γη και που για να παραχθούν χρησιμοποιούνται 100% φυσικές, αργές μέθοδοι παραγωγής. Ο στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην παράδοση, στην αγροτική επιχειρηματικότητα και στη σύγχρονη επιστημονική τεκμηρίωση.
 
MILESTONE - Η Πρώτη Βιολογική Αφρόκρεμα Αγουρελαίου
Η “OF DREAMS AND KNOWLEDGE” δημιουργεί το MILESTONE, την πρώτη βιολογική αφρόκρεμα αγουρελαίου, τον σπανιότερο και ωφελιμότερο χυμό της ελιάς, που παράγεται όχι υπό συνθήκες πίεσης εν ψυχρώ, αλλά υπό την πλήρη απουσία θερμότητας. Ένα αγουρέλαιο, που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας εξαιτίας της χρονοβόρας διαδικασίας παραγωγής που όμως περιέχει τα πλέον ευεργετικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου! Ο άγουρος καρπός της Κορωνέϊκης ελιάς περιέχει τις μεγαλύτερες ποσοστώσεις αντιοξειδωτικών ουσιών, πολυφαινολών και βιταμίνης Ε. Η γεύση του είναι κορυφαία. Φρέσκια, πιπεράτη, με έντονη ευωδιά άγουρης ελιάς. 
 
Το MILESTONE είναι μια προσωπικότητα που έχει ως χαρακτηριστικά την σπανιότητα, την τελειομανία και την δημιουργικότητα του χειροποίητου - άριστου προϊόντος. Το MILESTONE βραβεύτηκε για την καινοτόμο επιχειρηματική του ιδέα στην κατηγορία των αγροτοδιατροφικών προϊόντων του διαγωνισμού “Re-Inspire Greece from the Youth Up”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Επιχειρηματικής Εβδομάδας, στις 23 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.
 
MILESTONE- Ξανά-ανακαλύπτοντας πολύτιμες αξίες
Χρειάζεται η ανθρώπινη παρέμβαση για να πετύχεις το αυθεντικό, το εξαιρετικό! Γι’ αυτό εμείς προτιμήσαμε την παραδοσιακή άλεση σε μυλόπετρα, διαδικασία που μας επιτρέπει να παρατηρούμε τον καρπό σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας του. Το MILESTONE, παράγεται εξ ολοκλήρου «στο χέρι». Από τη συγκομιδή, την έκθλιψη σε παραδοσιακή μυλόπετρα, τη συλλογή του αφρού του Αγουρελαίου, έως τη συσκευασία του.
 
Το MILESTONE αντανακλά την ανάγκη μας να αντισταθούμε στον σύγχρονο τρόπο ζωής, την εναρμόνισή μας με την Φύση, την δημιουργία σπάνιων και μοναδικών προϊόντων μέσω της τέχνης και της φιλοτεχνίας. Αυτό επιτυγχάνεται αφιερώνοντας χρόνο σε οτιδήποτε επιλέγουμε να κάνουμε. Η επιλογή της δημιουργίας του MILESTONE πραγματοποιείται πάνω από όλα με αυτοσυνείδηση και υπευθυνότητα, απολαμβάνοντας την επιστροφή στις γαστρονομικές μας παραδόσεις.
 
MILESTONE και Καλλιτεχνική Δημιουργικότητα
Η φιάλη του MILESTONE, μια αναπαράσταση της αυθεντικής παλιάς μυλόπετρας, έχει δημιουργηθεί και φιλοτεχνηθεί, από έμπειρους αγγειοπλάστες. Η φιάλη είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει τον πολύτιμη αφρόκρεμα αγουρελαίου από τις ηλιακές ακτίνες, την υγρασία και τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας. Το MILESTONE διατίθεται σε μία εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση, αποτελούμενη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά!
 
Καινοτομία και Ελληνική Επιχειρηματικότητα
Η στρατηγική καινοτομίας που ακολουθεί η OF DREAMS AND KNOWLEDGE είναι πολυσύνθετη. Επενδύει στην καινοτομία προϊόντος δημιουργώντας την πρώτη βιολογική αφρόκρεμα αγουρελαίου και στην καινοτομία τοποθέτησής του στην διεθνή αγορά ως μια ανώτερη ποιοτικά τροφή που πρέπει να προωθηθεί ως μια νέα κατηγορία στον κλάδο των αγροτοδιατροφικών προϊόντων. Παράλληλα επενδύει στην καινοτομία παραγωγής μέσω του εκσυγχρονισμού του παραδοσιακού συστήματος ελαιοποίησης για την επίτευξη υψηλότερων ποσοστόσεων αντι-οξειδωτικών στο αγουρέλαιο.
 
Η OF DREAMS AND KNOWLEDGE συνεισφέρει στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα αναζητώντας τις καλύτερες Ελληνικές υπηρεσίες και πρωτογενή υλικά, υποστηρίζοντας τους μικρούς Έλληνες βιοκαλλιεργητές και προάγοντας το Ελληνικό ποιοτικό αγροτικό προϊόν. Η εταιρεία μας επενδύει στην Τεχνολογία της Ελαιοποίησης, στην Επιστήμη της Γεωπονίας και του Μάρκετινγκ και στην Τέχνη της Αγγειοπλαστικής, εισάγοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μοντέλο παραγωγής αγροτικών προϊόντων κάτω από το οποίο έχει σημαντικό ρόλο η επιστημονική τεκμηρίωση. Είναι και δική μας πεποίθηση πως η Ελλάδα της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και των προοπτικών μπορεί να αναδειχθεί μόνο μέσα από συλλογικές πρωτοβουλίες και επιχειρηματικά σκεπτόμενες κοινωνίες, κοινωνικά υπεύθυνες.